Sammen

Hånes menighet er så heldige å ha en solid givertjeneste. Det er pr i dag rett over 100 faste givere som til sammen støtter menigheten med i overkant av 500.000 kr.

Den faste givertjenesten gjør at menigheten har en forutsigbarhet i inntektene. I tillegg blir gavene registrert og gir rett til skattefradrag. Inntektene fra givertjenesten går i all hovedsak til lønninger fordelt på kateket og ungdomsarbeider som hver lønnes henholdsvis 40% og 20% av givermidler.

I tillegg gir menigheten 10% av givermidlene til misjonsprosjektet vårt i Egypt.

Høsten 2016 startet vi en kampanje for å informer om Givertjenesten og forsøke rekruttere nye givere. Kampanjen ble kalt SAMMEN. Det ble laget et magasin som i januar 2017 ble levert ut til husstander på Hånes og Lauvåsen; ca 1900 enheter. Lørdag 4.februar 2017 arrangeres en stor ALLE-SAMMEN-FEST for alt Hånes og Lauvåsen-folk. Her ønsker vi blant annet å rette en takk til alle de som gjør en innsats som ulønnede, frivillige medarbeider og de som er med på givertjenesten og bidrar økonomisk til kirkas drift på den måten. Kanskje får vi også med oss noen nye medarbeidere og givere etter denne festen? Det hadde vært moro!

Har DU lyst til å bli med som giver i menigheten?

Bruk skjemaet eller kontakt giverkomiteen ved Vidar Iversen.

Vi trenger navn, epost og telefonnummer fra deg. Fyll ut feltene og trykk send, så hjelper vi deg å ordne resten.

Om du ønsker å gi en engangsgave kan du bruke enkelt overføre ønsket beløp til Hånes menighet og kontonummer 3050 41 00436.

sammen-topp