Ansvarlig:Tone Schalla
Date:8. august 2013

Utleie

Utleie av festsalen

Selskap? Barnedåp? Jubileum? Vi har flotte, lyse og trivelige lokaler til leie med plass til opp mot 90 gjester.

Stort, velutstyrt og praktisk kjøkken.

Priser

• Festsal 1 dag -> mandag, tirsdag, onsdag, torsdag eller fredag, 750 kr  (ikke tilgang på kjøkkenet)
  • Festsal og kjøkken 1 dag -> mandag, tirsdag, onsdag, torsdag eller fredag, 1500 kr
  • I helgene er det ikke mulig å leie kun festsal uten kjøkkenet
  • Festsal og kjøkken 1 dag i helga, lørdag eller søndag, 1500 kr (ikke mulig å pynte dagen før)
  • Festsal og kjøkken 2 dager i helga, enten fredag-lørdag eller lørdag-søndag -> 2500 kr
  • Bryllupsfester, disponering av lokalet fra fredag kl 10 til søndag kl 10* -> 5000 kr

*Evt lenger etter avtale

Utleie av kirkesalen

Kirkesalen leies ut til konserter og andre arrangement og den har 300 sitteplasser. Det er mulighet for å leie ekstra lyd og/eller lysrigg til bruk i kirkesalen.

Egne priser gjelder.

Ta kontakt med menighetskontoret for mer info.