Ansvarlig:
Date:20. oktober 2016

Friluftsgruppa

Hånes menighet har en friluftsgruppe for hele familien i skogen på Lauvåsen, og din familie er hjertelig velkommen til å bli med ut og leke i skog og mark! Onsdager i partallsuker.

Datoene for høsten 2017: 23/8 // 6/9 // 20/9 // 4/10 // 18/10 // 1/11

Denne friluftsgruppa er et tiltak med hensikt å bidra til et godt bo og oppvekst miljø på Lauvåsen. Samtidig er det et breddetiltak i menighetens trosopplæring, og er åpent for alle beboere på Hånes og Lauvåsen. Vi fokuserer på naturen som et godt sted for lek, livsutfoldelse og læring, og ønsker å bidra til gode opplevelser ute i Guds frie natur for barn og voksne i fellesskap.

Fantasi og utforskertrang er noen av det som preger barns hverdag. Her inviteres vi voksne til å finne frem barnet i oss selv, og sammen med barna la magiske ting skje. Bli med da vell!

Dette trenger du å ta med/på: Noe å spise fra og med, pluss noe å drikke. Klær etter værforholdene. En banan i hånda om sulten er for stor.

Program for samlingene:

16.45      Oppmøte på P-plassen ved Gneistoppen 35

17.00      Middagsmat som serveres rett fra bålet.

17.30      Dagens aktivitet og fri lek i området med slengtau og balansestokker m.m.

18.15      Takk for i dag

Påmelding:

• Man melder seg på i forkant av hver samling. Dette gjør man ved å skrive antall barn og voksne i kommentarfeltet til ukens påminnelse i Friluftsgruppa sin facebook side. Man kan også sende melding til Petter Tanggaard Lomeland, tlf: 97595285. Maten forberedes med utg.pkt. i antall påmeldte. Er du ikke påmeldt er du ikke garantert mat.

Betaling

• Man kan betale for hele familien et helt semester av gangen til en svært rabattert pris på 400,-
  • Betaler man pr gang er det 75,- pr voksen og 25,- pr barn.
  • Betalingen skjer til  3000 07 70147 og merkes med Friluftsgruppa og hvilket semester det er for, evt hvilken dato.

NB: Informasjonsflyten og kommunikasjonen for medlemmer og deltagere skjer på vår facebook side. Klikk deg inn og bli med!