Nytt tweens- og ungdomsarbeid: Soul Children og sjakk-klubb! Oppstart 10. februar!

Vi starter opp nytt tweens- og ungdomsarbeid, bestående av Hånes Soul Children og sjakklubb! 💥 Dette er for alle i 5.-9. klasse, og vil foregå i Hånes Kirke på torsdager kl. 18:30-19:30. Aktivitetene vil holde på hver for seg, men samles for en liten andakt midtveis. Oppstart er 10. februar. Dette tror vi blir skikkelig gøy!- Sjakklubb blir sosialt, gøy og lærerikt! For nybegynnere og de som har spilt litt før på brett og nett. Holder til på ungdomsloftet ♟– Soul Children har fokus på sangglede, energi og fengende musikk. For alle som liker å synge! Vi øver i festsalen. Dirigent er tweens- og ungdomsarbeider Audhild 🎤Hjertelig velkommen — og spre ordet! ♥️ Ta kontakt om du lurer på noe.