Oppdaterte smittevernregler for Hånes menighet (oppdatert pr. 15.12.21)

SISTE NYTT
Fra og med 15. desember er det gjort innstramminger i forhold til Korona. For vår virksomhet vil dette bety følgende endringer:

De nye smittevernreglene er som følger:

For Hånes menighet innebærer dette:

• Det er nå tillatt med 50 personer (medvirkende kommer i tillegg) ved arrangement som Gudstjenester, dåp og vielser. Grunnen til at vi ikke kan ha flere personer i kirka er kravet til en meters avstand som fortsatt gjelder. Munnbind skal  benyttes hele tiden du er i kirka.
  • For andre arrangement, følg med på nettsiden og facebook for informasjon om hva som blir gjennomført.
  • Disse retningslinjene gjelder foreløpig for 4 uker.

Har du spørsmål om noe av dette, eller trenger du bare noen å prate med? Ikke vær redd for å ta kontakt! Vi har tid til å prate med deg!

Fremdeles må alle gjøre en innsats for å få bukt med Covid-19.

I og med strenge restriksjoner i forbindelse med pandemien som herjer, har staben hjemmekontor.

På de arrangement og gudstjenester som kan gjennomføres, vil det være påmelding.

Oversikt og påmeldingsskjema under gudstjenesteoversikt på www.haanesmenighet.no. Julaften er foreløpig ikke lagt ut.

Det vil være gudstjenester (med begrensninger) i julen i Hånes kirke.

Søndag 19.des. Kl. 11. Gudstjeneste

Fredag 24.des. Kl. 14.00 og 15.30 Julegudstjenester. Vi vurderer et annet tilbud denne dagen, og derfor er ikke påmelding ennå ikke lagt ut.

25. desember kl 12.00: Høytidsgudstjeneste i Tveit kirke. Merk at denne gudstjenesten er Tveit kirke. Påmelding gjøres via Tveit menighets nettside.

1. januar kl 19.00: Fellesgudstjeneste i Randesund Frikirke. Merk at denne gudstjenesten er Randesund Frikirke. Påmelding gjøres via deres nettside.

Søndag 02. jan. Kl. 11.00 Gudstjeneste.

Dere kan nå oss på telefon:

Prest: Olav Trømborg: 97181602

Daglig leder: Wenche Somdal: 92846863

Kirketjener: Åse L. Fredheim: 90973047

Nøl ikke med å ta kontakt med oss!

Vi følger nøye med utviklingen og forholder oss til de anbefalinger og pålegg som kommer fra lokale og nasjonale myndigheter.

Informasjon og råd fra den norske kirke sentralt kan du lese her

Informasjon fra Kristiansand kommune kan du lese her