Påmelding til julens gudstjenester

NØDVENDIG PÅMELDING

For å begrense koronaspredning, må vi ha påmelding til alle våre arrangementer.  Det kan du gjøre her ved å trykke på denne linken.

Påmeldinger kan også gjøres via Wenche Somdal, tlf. 92846863

VI MINNER OM:

• Bruk av munnbind på hele arrangementet (ikke bare ved inngang og utgang).
  • Vi kan være maks 50 personer i kirken med faste tilviste plasser.
  • Hold deg hjemme om du kjenner symptomer.
  • Hold 1 meters avstand til de som ikke er i samme kohort.

JULENS GUDSTJENESTER ER:

12. desember kl 11.00: Julespill-gudstjeneste ved Olav Trømborg og Earling Nikolaisen. Solist: Christel Hafredal. Kom og hør vakre meditasjoner skrevet av Jostein Ørum knyttet til flere skikkelser i julefortellingen.

19. desember kl 11.00: Gudstjeneste ved Olav Trømborg og Earling Nikolaisen.

24. desember kl 14.00-16.30: Juleevangeliet i ord og toner. Kom innom Hånes kirke for en hyggelig stund (20 minutters sekvenser) med opplesning av juleevangeliet, solosang, fellessang «Deilig er jorden» og nydelige juletoner ved Olav Trømborg, Karina Bull-Gjertsen (kirkemusiker) og Solveig Tveit (solist).

25. desember kl 12.00: Høytidsgudstjeneste i Tveit kirke. Merk at denne gudstjenesten er Tveit kirke. Påmelding gjør du ved å trykke på denne lenken.

1. januar kl 19.00: Fellesgudstjeneste i Randesund Frikirke. AVLYST. Merk at denne gudstjenesten er avlyst.

2. januar kl 11.00: Gudstjeneste ved Olav Trømborg.