Menighetsdag uten antallsbegrensning

Endelig kan vi samle hele kirkefamilien til en herlig menighetsdag igjen – uten antallsbegrensning! Sett av søndag 26. september!!

GJENÅPNING AV NORGE

Regjeringen har nettopp kommet med den gledelige nyheten at Norge åpner opp og at vi fra lørdag 25. september kl.16. kan leve tilnærmet normalt.

For oss i Hånes kirke betyr det blant annet:

• Regelen om én meter avstand er borte.  Vi kan altså fylle kirken igjen uten antallsbegrensning.
  • Vi kan feire nattverd som normalt.
  • Vi trenger ikke registrere hvem som kommer på gudstjenester og andre arrangementer, osv..

MENIGHETSDAG 26.SEPTMBER!

Søndag 26. september knaller vi til med en MENIGHETSDAG i og rundt kirka. Dagen starter med familiegudstjeneste ved Linn kateket, hvor skolestarterne (6-åringene) blant oss får skinne litt ekstra, bli heiet på og får bok. Gudstjenesten er lagt ekstra godt til rette for at alle skal få med seg et godt budskap om vennskap og Jesus, vår venn.

Etter gudstjenesten er det duket for massevis av gøyale aktiviteter for hele familien, og deilig servering av pølser og nystekte sveler. Nam! Det er forhåpentligvis godt og tjenlig vær så vi kan være ute, men ved regnvær trekker vi inn i den store kirka vår. Alle er svært velkomne!

Dagen varer fra klokka 11.00 – ca. 14.00 -HÅPER VI SEES!

6-ÅRINGENE SKAL FÅ BOK OM TRE VENNER SOM BEGYNNER PÅ SKOLEN 🙂

Husk å fortelle om menighetsdagen til andre som kan ha glede av å være med!