Menighetsdag med familiegudstjeneste

Endelig kan vi samle hele kirkefamilien til en herlig menighetsdag igjen! Selvfølgelig i trygge rammer. Sett av søndag 26. september!!

Søndag 26. september knaller vi til med en MENIGHETSDAG i og rundt kirka. Dagen starter med familiegudstjeneste ved Linn kateket, hvor skolestarterne (6-åringene) blant oss får skinne litt ekstra, bli heiet på og får bok. Gudstjenesten er lagt ekstra godt til rette for at alle skal få med seg et godt budskap om vennskap og Jesus, vår venn.

Etter gudstjenesten er det duket for massevis av gøyale aktiviteter for hele familien, og deilig servering av pølser og nystekte sveler. Nam! Det er forhåpentligvis godt og tjenlig vær så vi kan være ute, men ved regnvær trekker vi inn i den store kirka vår. Alle er svært velkomne!

Dagen varer fra klokka 11.00 – ca. 14.00 -HÅPER VI SEES!

6-ÅRINGENE SKAL FÅ BOK OM TRE VENNER SOM BEGYNNER PÅ SKOLEN 🙂

Husk å fortelle om menighetsdagen til andre som kan ha glede av å være med!

Det er lurt å melde deg på gudstjenesten. Det gjør du ved å trykke her.

Alle må uansett huske smittevern-reglene:
– Hold god avstand til dem som ikke er i samme kohort.
– Alle som kommer må være symptomfrie.
– Alle må registreres.