Hånes Barnegospel starter opp igjen med ny dirigent!

Hilsen fra Audhild: «Heisann! Jeg er så heldig å få ta over som dirigent i barnegospelkoret! Jeg har akkurat begynt som tweens- og ungdomsarbeider i menigheten. Gleder meg veldig til dette og vi setter i gang med første øvelse torsdag 16. sept 17:30-18:30 i Hånes kirke. Spre gjerne ordet!»

Hånes Barnegospel starter opp med øvelser for alle sangglade barn fra 4 år. Øvelsene blir hver torsdag fra klokka 17.30-18.30. Vi følger skolens ferier. Det blir vekt på glade og fengende sanger og godt humør! Kom og bli med!

Det er viktig at det er flere som står sammen om barnekorarbeidet. Vi søker etter gode folk til å bidra inn i barnekoret – så ta kontakt med Audhild på øvelsen eller meld fra på mail til: Audhild.Hoivik@kristiansand.kommune.no dersom du kan bidra.

Dette blir så bra! Og det gledes stort til vi kan få høre finfin korsang igjen!