Biskop Stein Reinertsen besøker Hånes og Tveit 7.-12. september

Besøket er en visitas, det vil si et offisielt besøk i menigheten for å følge opp biskopens rolle som tilsynsmann og inspirator.

En bispevisitas finner sted ca. hvert åttende år, så det er virkelig en spesiell begivenhet. I tillegg til at biskopen vil være til stede på ulike arrangementer i menighetene og treffe menighetenes tilsatte og frivillige, vil han bl.a. også ha skolebesøk hvor han vil møte lærere og elever, og han vil besøke senterledelsen ved Sørlandssenteret. Vi håper også å få til en menighetsfest hvor DU kan komme og møte din lokale menighet og biskopen. Det vil komme mer informasjon om dette.

Visitasen avsluttes med felles gudstjeneste og visitasforedrag søndag 12. september i Tveit kirke kl 1100

Vi ser frem til visitas!

Program visitas

7.september