Påske hver for oss – likevel sammen

PÅSKE DER DU ER

På grunn av mye smitte i landet, må vi ta en pause – selv om det er påske. Akkurat nå har vi ikke gudstjenester eller aktiviteter i kirka vår. Du må feire påske der du er med de du er sammen med. Så er vi likevel sammen, fordi vi hører sammen. Det kan selv ikke en pandemi hindre.

BRUK VÅRE DIGITALE PÅSKE-RESSURSER

Få med deg alt det som legges ut her i påsken. Her prøver vi å samles mest mulig ressurser til deres påskefeiring der hjemme, fra de yngste til de eldste. Det kan være ting vi selv har laget eller ting fra andre. Følg også med på Hånes menighet på Facebook, Olav prests podkast og Linn kateket på Instagram.

Alt vil bli lagt ut her på denne siden:

TA KONTAKT!

Det er tøft å være adskilt fra hverandre over så lang tid. Mange setter ord på ensomhet og tøffe dager. La oss hjelpe hverandre og støtte hverandre så godt vi kan. Det koster så lite å ta en ekstra telefon eller god en tur.

Vær frimodige og TA KONTAKT med oss i kirka!! Vi er alltid tilgjengelige for menigheten! Ta kontakt med Petter diakon på 975 95 285 eller Olav prest på 971 81 602 dersom du trenger en prat eller litt hjelp!

Du kan også kontakte Kirkens SOS på telefon, melding eller chat. De er tilgjengelige alle dager hele døgnet.

Vi ønsker alle en velsignet påske!