Påskeløypa

Alle barn, familier, og alle dere som trenger noe barnlig å gjøre ute i frisk luft.

Vi har laget en løype ved kirka. Denne løypa kan barn gå sammen med en voksen ved å laste ned appen Fotspor og taste inn koden dere får av meg ved å sende en melding til meg på 97595285. Koden skriver du inn i kode-feltet i appen. Da åpner det seg et kart og info om løypen i appen. Kartet viser hvor du er i forhold til neste post (husk å godta stedtjenester på appen når du blir spurt om det). Når en post er funnet, åpner den seg automatisk i appen. Da blir også neste post synlig i kartet. Osv. Det er fem poster. Det er også en informasjon om løypa i appen.

Ved å gå denne løypa lærer dere litt om de ulike dagene i påsken fra skjærtorsdag til påskedag, og dere finner ulike ting dere kan ta med hjem og bruke. Tingene dere finner vil minne dere om hva påsken handler om. Postene inneholder noe mer tekst enn det de minste barna har tålmodighet til. Tekstene er ment som hjelp, så om du selv føler deg trygg nok på historiene, er det helt ok å fortelle selv. Men husk å alltid les siste avsnitt 😉

Løypa vil være aktiv fra 25/3 – 6/4. Dersom du vil være sikker på at det er gjenstander å finne på postene, er det lurt å sende melding til meg og spør om kode innen tirsdag 30/3. Skriv gjerne hvilken dag dere tenker å gå løypa.

Boksene er etterfylt onsdag 31/3. Men skulle dere være så uheldige å komme til tomme bokser må dere sende meg en melding på 97595285, så skal jeg komme på døra etter påske og levere et lite nett med gjenstander fra alle boksene.

Gleder meg til å høre fra dere!

PS: NRK SUPER har laget mange fin videoer om dagene i påska. Disse og mer påske ressurser for store og små finner dere her.

Hilsen Petter 🙂