Velkommen til Hånes menighet - Den norske kirke

Det kan røyne på nå..

For noen og enhver kan det røyne på med sosial nedstenging. Vi er i den hardeste fasen av et langt maraton og noen kjenner på dyp ensomhet. Kjenner du deg ensom? Kunne det vært godt å ha noen å snakke med og ha kontakt med i denne tida? Da kan du sende mail her.


Vi er i den hardeste fasen av et langvarig maraton. Hold ut, det fins lys. 

 

Vi trenger hverandre, vi mennesker. Kanskje er du en som trenger litt lys fra andre nå, eller at du vet om noen som kunne trengt det?  Som kirke er dette den viktigste puls – å være der for mennesker som trenger det. Ikke nøl med å ta kontakt. Du kan også nå oss på telefon: Wenche: 92846863 Linn: 90829315 eller Olav: 97181602

 

Samme hva de sier nå

så er jeg på ingen måte håpløs

du har jo litt

og jeg har jo deg

 

Trygve Skaug