Babysang starter opp igjen!

Velkommen til Babysang i Hånes kirke!

Vi starter opp igjen med babysang og ønsker alle med baby hjertelig velkommen til første samling torsdag 4. februar kl. 10.30.
Siden vi må holde 2 meters avstand har vi plass til 5 foreldre med baby i hver samling. Vi har satt opp alternativene dere kan melde dere på til:
Sangstund 1 @klokka 10.30: 5 plasser ledig
Sangstund 2 @klokka 12.00: 5 plasser ledig
Innimellom sangstundene (ca klokka 11.00 – 12.00)er det lunsj. Her synger vi ikke og kan være flere samlet (inntil 10 voksne)
NB! Inntil videre tar du med niste til deg og barnet ditt. Vi serverer kaffe og te. Vi håper å kunne ha servering av lunsj snart igjen.
Meld deg på ved å sende sms til Linn på 90829315, husk å skrive navnet ditt og hvilken sangstund du ønsker å delta på? Du kan melde på flere samtidig hvis du vil sikre å komme sammen med en du kjenner. Håper mange av dere kommer og blir med på BABYSANG – vi gleder oss!!!

Babe, Smile, Nyfødte, Lite Barn, Gutt, Person, Smiler