Påmelding til julens gudstjenester

Kl. 15.30 sang: Andreas Mørland

1.JULEDAG: HØYTIDSGUDSTJENESTE kl. 12.00

v/Olav Trømborg og Eirik Hodnemyr

Det vil være påmelding til julens gudstjenester via denne linken fra 15. desember kl. 12.

Som følge av covid-19 restriksjonene vil det i år kun være plass til 50 personer på hver gudstjeneste.

Vi følger alle retningslinjer vedr. smittevern. Derfor lager vi  i år en liten jule-produksjon som vil være tilgjengelig for alle.

Du finner den på nettsiden vår www.haanesmenighet.no og Hånes menighets Facebook-side, samt på Hånes menighet på Youtube.

Den digitale julesendingen legges ut på julaften kl. 12.00.

DIGITAL ADVENTSSTUND

Vi lager adventsstund på video! Hver mandag i adventstiden kommer en ny video fra oss i kirka, for barna i menigheten. Hver video varer i 10 minutter, og vi tenner lys og teller ned mot jul, lærer om julepyntens betydning og har konkurranser. Følg med på menighetens facebookside og på våre nettsider J.