Kort om hva som skjer i menigheten

Det skjer mye spennende i hånes menighet

Glimt av himmel – spor på jord

Hånes kirke brukes både til hverdag og fest – til de store samlinger og til de små møter.
Vi ønsker at våre verdier gøy, ærlig, raus og nærværende skal prege alt vårt arbeid og alle våre aktiviteter.

Mandager

• Prosjekt-kor/gospel. Øvelse fra kl. 18-20. Velkommen til alle som har lyst til å synge gospel!

Tirsdager

• Kirkeringen . Samling for damer i hjemmene en gang per mnd.
  • Mannskor. Tirsdager i partallsuker kl. 19.30. Uhøytidelig kor for alle menn; sosialt fellesskap i sentrum.

Onsdager

• Åpen kirke. Siste onsdag i måneden fra 19.30.
  • Tween sing. Kor for barn i 5. – 7. klasse. Fra kl. 17.00.
  • Utvalgte dager er det Tweensklubb, 5. -7. klasse. For dato og klokkeslett, se menighetens nettside.

Torsdager

• Babysang . Drop in-tilbud kl. 10.30. Vi serverer lunsj i festsalen etter sangstunden. Følger skolens ferier.
  • Hånes barnegospel. Kor for barn fra 4 år og oppover. Kl. 17.30-18.15.
  • Dansegruppe for medlemmer fra 3. klasse og oppover annenhver

torsdag. Dette er i forlengelse av øvelsen.

• Hånes og Tveit kirkekor, kor for voksne. Kl. 19.30. Øvelse i Hånes kirke eller Tveit menighetshus.

Fredager

• Fredagsvaffel. Partallsuker fra kl. 12. Et hyggelig sted for fellesskap, vaffel og et gudsord. Fredagsvaffel åpent for alle uansett alder.
  • Utvalgte fredager er det CONNECTED ungdomsklubb fra 8. klasse. For dato og klokkeslett, se menighetens nettside.

Søndager

Gudstjenester:

Se menighetens nettside, facebook og ukentlige annonser i FVNs

lørdagsutgave.

Grupper!

Vi har en del grupper; samtale-/bibelgrupper i menigheten. Har du lyst til å

være med i en gruppe? Se mer info på nettsiden. På denne nettsiden vil du også

finne utarbeidet ressursmateriell som kan benyttes i gruppene.

For mer informasjon

Lik: Hånes Menighet på Facebook

Meld deg inn i Facebookgruppen: Jeg vil bli med! #Hånes menighet.

Viktig informasjon om Julemessa

Av smittevernhensyn ser vi oss dessverre nødt til å avlyse julemessearrangementet som var planlagt i kirka lørdag 21. november.

Derfor kommer vi til å satse desto mer på loddsalg på bok. I år har vi både barnebok og voksenbok og masse flotte gevinster. En god del av dere er allerede i full sving med loddsalget.

Vi har flere bøker tilgjengelig dersom du ikke har fått loddbok, eller du har solgt ut boka di og trenger ei til. Henvend deg til kontoret i kirka.

Trekningen foregår lørdag 21. november. Vinnerne blir kontaktet i etterkant.

Til deg som selger lodd: Husk å levere loddboka di i kirka innen fredag 13. november.