Dagstur til Skottevik

HURRA! La oss dra på dagstur til Skottevik 13.september!

Vi kjører familievis, og treffes på Skottevik feriesenter (parkeringsplassen) kl. 10.30. De som trenger skyss skriver dette i påmeldingen.

Vi samles først til gudstjeneste og et litt annerledes og familievennlig årsmøte for 2019. Dersom været tillater det, vil vi sitte ute.

Etterpå blir det grilling og aktiviteter. Ta med det dere vil ha å spise av grill- og kaffemat, samt drikke. (Vi leier møtelokale, men ikke kjøkken).

Ta også med redningsvest dersom dere vil ut i kano, samt badetøy og klær etter vær.

Påmelding med navn og telefonnummer til wenche.somdal@kristiansand.kommune.no, evt. til Wenche på tlf. nr. 92846863

Menigheten sponser egenandelen på kr. 50,- per person.

Det blir mulighet for minigolf, kanopadling, bade i oppvarmet basseng og mye mer!

Sett av hele dagen!

La oss ha en GØY dag SAMMEN