Velkommen til Hånes menighet - Den norske kirke

Tårnagent 2.0. Digital

Her legges det ut ny samling hver onsdag innen kl 12.00, frem til og med 27. mai.
Mer info om klubben finnes under videoen.
Gleder meg til å se deres bidrag fra oppdragene 🙂
Samling 4:

Tekst og info fra invitasjon:
Hei alle i 2. og 3. klasse. Denne våren skulle det vært arrangert Tårnagent helg for dere her i Hånes kirke. Dessverre blir ikke det mulig. Korona setter en stopper for det også. Lik

evel har vi lyst til å samle alle agentene på andre måter, finne noen gode oppdrag, og bidra til at noen i ditt nabolag smiler ekstra mye i tiden som kommer. 

DU er herved invitert til å bli med i Agentklubb 2.0. Digital. Agentklubb 2.0. Digital vil fungere slik at jeg, Petter, legger ut en ny klubbsamling hver onsdag de fire neste ukene fra 06.mai. Samlingene finner dere ved å gå inn her, hvor samlingene legges ut innen 12.00 hver onsdag. Her finner dere allerede nå også en liten informasjonsvideo som viser mer av hvordan dette vil fungere.  

Dersom DU blir med i denne klubben, vil du også få mulighet til å bli med å lage innholdet i samlingene ved å ta et par bilder eller filme en liten snutt når du er ute på oppdrag og sende det inn til meg via mail (petter.tanggaard.lomeland@kristiansand.kommune.no) eller ved weetranfor.com. Benytter dere wetransfor.com bruker dere min oppgitte mailadresse i mottager feltet.  

Håper du har lyst til å bli med! Meld deg i tilfelle på til meg på oppgitt mailadresse eller sms til 97595285. Fint om påmeldingen inneholder fullt navn på barn og en forelder/foresatt, adresse, telefon nummer og mailadresse. Husk påmelding innen 4. mai!

Det er lov å tipse en venn eller venninne om dette, men husk at som agenter må vi holde en viss diskresjon.