Gudstjeneste-vandring

Bli med på vandrende gudstjeneste på Hånes!

Søndag åpner vi kirka igjen, men med en litt annerledes gudstjeneste enn slik vi kjenner den. Målet er at vi kan få føle litt på fellesskapet igjen.

Med 10 minutters mellomrom starter vi fra Hånes kirke og går i grupper (maks 4 / én familie) gjennom en gudstjeneste-løype i nærområdet. Løypa vil fungere som en utvidet bønnevandring med bibeltekster, bønneemner, og folk som på en eller annen måte vil gi dere noe.

Vandringen går på asfalt og grusveier, så alle skal kunne bli med – både store og små. Løypa tar omtrent halvannen til to timer å gjennomføre. Husk å ta med deg en blyant.

Vi håper du vil ta del i fellesskapet og sette av halvannen time i fokus på bønn og takk til Gud! Meld på deg selv og din familie i dette dokumentet og fyll på lista fra toppen. Det kan være lurt å gjøre påmeldingen på en PC.

Hvis du ikke klarer å melde deg på her, send en sms til Wenche på 92846863 med ønske om tidspunkt. Frist for påmelding er lørdag kl 23.59.

Trykk HER for å melde deg på!