Velkommen til Hånes menighet - Den norske kirke

6-års klubb i juni

Velkommen til 6-års klubb!

6-års klubben er for alle som er født i 2014. Dere som skal begynne på skolen etter sommerferien. 

I år blir 6-års klubben digital på grunn av korona situasjonen. Det betyr at samlingene vil bli spilt inn rett i forkant, og lagt ut her på nettsiden. 

Som en del av 6-års klubben lager vi alltid perlebønnekrukke og en egen eske til perlene. Hvert barn leger sitt eget sett, med bønneperler inkludert. Det skal vi også gjøre i år selv om klubbens samlinger blir digitale. Alle påmeldte for levert en pakke på døra med alt dere trenger av rekvisitter til å lage dette hjemme. Denne pakken er pakket etter alle kunstens regler hva gjelder smittevern, og er helt trygg å ta i bruk.  

I første samling vil vi blant annen vise hvordan man lager selve perlebønnekrukka, slik at dere kan gjøre det hjemme når samling videoen er ferdig. Eller dere kan følge med trinn for trinn underveis ved å bare pause mellom hvert trinn. Om dere vil kan dere ta et bilde av den ferdige perlebønnekrukka med mobiltelefonen er sende bilde til Petter diakon på sms til 97595285. Da blir deres bilde med i neste samling, så kan vi alle se hverandres nydelige bønnekrukker selv om vi ikke er sammen. 

Under samling to vil vi blant annet dekorerer vi oppbevaringsesken.  

Samlingene vil ellers inneholde en bibelfortelling og presentasjon av de ulike bønne perlene. 

Alt dette, med mer, for dere som melder dere på 6-års klubben. Bli med 🙂 

Inviter gjerne med venner. Dette er åpent for alle som vil, av dem født i 2014. 

Meld deg på innen fredag 5. juni. Med navn på deg og mamma, pappa eller foresatte, mailadresse og telefon nummer. Enten ved mail til petter.tanggaard.lomeland@kristiansand.kommune.no, eller ved sms til 97595285