7-års klubb

I kirka har vi noe vi kaller 7-års klubben. Du som er født i 2013 er hjertelig velkommen til å bli med! Her blir det fortellinger, leker, rebusløyper og kreative verkstederJ

Vi treffes på tirsdagene 11. og 25. februar, kl.17.00 – 18.15.

7-års klubben avsluttes med utdeling av bok på SuperSøndag 1.mars kl.11.00. Denne dagen blir også KARNEVAL etter gudstjenesten.

Nytt i år er at foreldre/foresatte trekkes inn i opplegget, slik at dette i praksis bli noe barnet og den voksne gjør sammen. Med barnet i fokus. Den voksne sitter sammen med barnet under samlingen og hjelper til med det som skal lages eller gjøres. Trygghet og fellesskap er viktig for god læring. Og hvem er da bedre å lære og oppleve sammen med enn en trygg voksen J
PS: Det kan også hende at de voksne blir spurt om å hjelpe til med enkle praktiske ting underveis i samlingene.

Påmelding gjør du via mail petter.tanggaard.lomeland@kristiansand.kommune.no, eller ved sms til 97595285. Innen tirsdag 7. februar. NB: Kort frist!

Jeg trenger litt info av dere ved påmelding. I tillegg navn på barn og voksen, mail adresse og mob. Trenger jeg info om evt. mat allergier (vi serverer boller) og om det er ok at barn/voksen er med på er med på bilder eller ikke. Bildene blir evt. tatt til bruk i menighetens blad/nettside/facebook side.