Lys våken

Hei du som er født i 2007 eller 2008;

VELKOMMEN TIL LYS VÅKEN I HÅNES KIRKE!

Har du lyst til å være med på en spennende og annerledes adventshelg? 1. søndag i advent er kirkas nyttårsaften; vi vil feire dette sammen med deg! Lys Våken er et trosopplæringstiltak i Hånes kirke. Alle er velkommen!! Hva betyr det å være et lys i verden? Hva menes med LYS VÅKEN? Bli med og se. Kanskje var du med i fjor? Inviter gjerne med deg en venn! Sett av denne datoen og meld deg på; lørdag 30. november – søndag 1. desember.

Oppmøte er lørdag 30. november kl. 17.00. Du kan glede deg til mange ulike aktiviteter, bli kjent med andre, lage gudstjeneste, bli kjent med noen bibelfortellinger, gå opplevelseløype i skauen i mørket, spise god mat og sist, og ikke minst overnatte i kirkerommet.

På søndag spiser vi frokost sammen, før vi forbereder oss til gudstjenesten. I gudstjenesten deltar vi med ulike ting. Familie, faddere, naboer, venner o.l. er hjertelig velkommen til å bli med på SuperSøndag; gudstjeneste med LYS VÅKEN-preg kl. 11.00 i Hånes kirke. . Å delta på Lys Våken koster 200,- Du kan betale med kort, Vipps eller kontant ved fremmøte på lørdagen.

Snakk med de voksne i huset og meld deg på INNEN onsdag 27. november til; linn.morland@kristiansand.kommune.no eller send sms til 90829315. (Husk å angi fullt navn og mobilnr, adresse og mailadresse + evt. allergier) NB! For å kunne gjennomføre Lys Våken trenger vi våkne nattevakter og er avhengig av at foreldre melder seg til dette. Mer informasjon om Lys Våken på vår nettside; www.haanesmenighet.no Det du trenger å ha med deg, får du vite i et nytt brev! Vi gleder oss!

Med vennlig hilsen Linn Mørland (kateket) og Petter T. Lomeland (trosoppæringsdiakon)