Bli med på dagstur med menigheten til Havglimt leirsted 15. september 2019!

Med oss har vi både Tween sing og Hånes barnegospel!

Turen er lagt opp for alle aldre, og opplegget vi være tilpasset alle sammen.

Avreise fra Hånes kirke i privatbiler kl. 09.30. Retur fra Havglimt ca. kl. 18.00.

Egenandelen går til å dekke leie, og dekker dermed ikke maten på turen. Vi kommer ut med mer informasjon vedr. mat og måltider.

Kr. 150 for voksne og kr. 110 for barn. Barn under 3 år gratis.

Påmelding til wenche.somdal@kristiansand.kommune.no, tlf. 928 46 863

Gi beskjed om det vil være en utfordring for deg å betale egenandelen. Da løser vi det. Vi vil ha alle med!

Info fra utsendt mail til påmeldte:

Da nærmer det seg veldig, og vi gleder oss alle til tur J Det skal bli strålende sol, 14 grader og vind. Akkurat slik en menighetstur i september skal være!

Noen kjappe punkter og påminnelser før helga:

• Husk  å ta med vester til barna. Det er vester til oss voksne i båten (men det er ikke feil å ta med egen heller). Tips til dere som ikke har vest til barna er å leie på brannstasjonen, eller spør en venn/nabo.
  • Ta med egen mat og evt. drikke til grillingen. Vi ordner vann, saft og kaffe under oppholdet.
  • Det hadde vært topp med enda litt mer bakverk til kaffen, så gi gjerne beskjed til meg om du har en kake eller lignende å ta med.
  • Husk krabbesnøre og/eller andre gøye uteleker som kan være gøy for barn og voksne. (Vi tar også med tau og noen klyper fra kirka, pluss kubb.)
  • Parkering for gjester til Havglimt er på toppen av bakken før man kommer ned til brygga ved Ulvøysund. Det står skilt. De har fått nye parkeringsplasser.
  • Husk ei lida niste om nødvendig.
  • Møt gjerne opp ved kirka litt før avreise, slik at vi kommer oss av sted til 09.30.
  • Betalingen gjøres til kontor: 3000.07.70147 og merkes med Havglimt og etternavn.

Program for menighetsturen til Havglimt 2019

• 09.15: Oppmøte ved kirka. Vi prøver å fylle bilene.

• 09.30: Avreise

• 10.00: Båten går fra Ulvøysund