AGENTKLUBB

Til alle som var med på Tårnagent helga i Hånes kirke, og ellers til alle som går i 3. klasse.

Hva er Agentklubb?

• En klubb som går over 3 onsdager i oktober.
  • En klubb hvor du som agent får gøye og lærerike oppdrag. Noen skal løses hjemme og på skolen, og noen skal løses på klubbsamlingene.
  • Inneholder oppdrag, rebuser, lek, forming og kreativitet, musikk og utfoldelse.
  • Fokus på nestekjærlighet, solidaritet, miljø og en mer rettferdig verden.
  • Samlingene er 16., 23. og 30. oktober. Kl.13.00 – 14.30.
  • Agentenes SuperSøndag er allerede etter første samling, 20. oktober, samme dag som TV-aksjonen. Dette er ingen tilfeldighet, men går hånd i hånd med kubbens fokus.

Hvorfor bli med på Agentklubb?

• Lær litt mer om verden rundt deg, og ha det gøy samtidig.
  • Lær litt mer om den kristne tro, og ha det gøy samtidig.
  • Bli bedre kjent med din kirke.
  • Et fint sted å være med venner, og kanskje få noen nye venner.
  • Sett noen GODE SPOR i livene til de rundt deg.
  • Bli med på verdens største samarbeidsprosjekt! (Vet du hva det er?)

Hvordan komme seg til og fra Agentklubb?

• Er du på SFO kan vi hente der 12.45 og levere der 14.45. Er du ikke på SFO er det bare å møte i kirken kl. 14.00.

Hvem er ledere for klubben?

• Trosopplærer og diakon Petter Tanggaard Lomeland er leder for klubben, sammen foreldre / englevakter.
  • Vi tar alltid hjertelig imot englevakter, dvs. foreldre som har anledning til å hjelpe til med praktiske ting. Supert om mange englevakter vrimler rundt – vi trenger dere! Vi gleder oss til å høre fra dere som har mulighet og lyst til å være med.

Påmelding:

Bruk gjerne epost: petter.tanggaard.lomeland@kristiansand.kommune.no eller sms til 97595285. Men husk å få med alt info som det spørres etter i skjemaet under.

Påmeldingsfrist torsdag 10.oktober

Påmelding til Agentklubb

NAVN:__________________________________________________

ADRESSE:_______________________________________________

EPOST:__________________________________________________

GÅR PÅ SFO:______GÅR IKKE PÅ SFO:_______

HENTER I KIRKA _________ HENTER PÅ SFO_____________

(Viktig for SFO å ha orden på hvor barna som går på SFO på onsdager blir de tre aktuelle onsdagene – husk å fylle ut J)

Mobil til foresatte:_________________________

Matallergi:_________________________________

JA – JEG VIL VÆRE ENGLEVAKT:__________________

(være med på samlingene og bidra litt med praktisk hjelp, for eksempel måltid/formingsaktiviteter osv. )

EVENTUELT HVILKE DATOER:________________________________

*Jeg godkjenner at barnet mitt kan avbildes og at bilder kan brukes i menighetsbladet, menighetens nettside, infoskjerm i kirka.

(det vil ikke bli oppgitt navn) Ja: ____________ Nei: ____________