Temakveld 18/9

TEMAKVELD: den gode samtalen

«Kjempebra! Absolutt alle tema og råd kan brukes i jobbsammenheng og på privat basis. Kunne ha hørt på dere i to timer til.»

Tilbakemelding fra tidligere kursdeltager

Diakoniutvalget i Hånes kirke inviterer, i samarbeid med Kirkens SOS til en inspirerende kveld med kurset «god å snakke med».  Et to timers kurs av og med Kirkens SOS, ved Asle Bjorvatn og Tone Schalla. 18. september kl.19.30. I Hånes kirke.

«god å snakke med» er et kurs som absolutt alle kan dra nytte av. Samtalen er viktig på alle områder av livet. På jobb, så vel som hjemme med ektefelle/partner og barn. Blant venner, i FAU, ulike styrer osv. Samtalen er viktig!

Dette kurset er også et tilbud til de som er besøksvenner i Hånes kirkes besøkstjeneste, og de som lurer på om de vil bli det. På Hånes er det mange ensomme, slik det også er ellers i vårt samfunn. En samtale med en annen kan være et lysglimt i uka for mange. Har du en time å avse et par ganger i måneden? Da kan kurset være en god anledning til å forhøre seg litt om besøkstjenesten vår.

Spesielt velkommen til deg som:

• … er med i besøkstjenesten i Hånes kirke.
  • … lurer på om besøksvenn er en tjeneste for deg.
  • … bare vil bli en beder samtalepartner.

Fri entre. Men gi gjerne en gave til Kirkens SOS etter kurset. Frivillig.

Har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte diakon og trosopplærer Petter Tanggaard Lomeland på tlf: 975 95 285.