6 års klubb

Velkommen til 6-årsklubb!

Her kommer en invitasjon til 6-årsklubb for deg som begynner på skolen til høsten! Der er du som er født i 2013 hjertelig velkommen! Det er ganske fint å treffe mange andre barn som også skal begynne på skolen til høsten på klubb? Håper du blir med!

Hva er 6-årsklubben?
• Et tilbud i trosopplæringen i Hånes kirke.
• En klubb for deg som skal begynne på skolen til høsten. Ta med deg mamma eller pappa (eller en annen voksen).
• Fire samlinger på onsdager i mai og juni. Her blir det både lek, formingsaktiviteter, samtale, boller, bønnekrukke og sang. Vi kan også røpe at vi har et hemmelig rom i kirka! Her leser vi høyt fra boka «Tre i et tre». Men hysj, det er hemmelig!
• Et sted å bli kjent med en usynlig venn (Jesus), og lese i boka som handler om tre venner som gjør mye gøy sammen.
• Klubben avsluttes med SuperSøndag; gudstjeneste for alle SAMMEN. Her kommer barna til å vise noe av det vi har jobbet med på klubben og de får boka si.

Disse 3 blir vi godt kjent med på klubben. Liker du å bli lest for? Kom på klubb da vel?

Hvorfor gå på 6-årsklubben?
• Bli mer kjent med en usynlig venn, Jesus.
• En måte å bli bedre kjent med noen av de andre som skal begynne på skolen til høsten og kanskje få noen nye venner?
• Få med deg din egen bønnekrukke hjem.
• Ha det gøy og lære noe på samme tid.

Hvordan melde seg på klubben?
• Bruk vedlagt påmeldingsskjema, send inn utfylt skjema til adressen dere finner på neste side. Du kan også legge skjemaet direkte i postkassen vår på kirkedøra.
• Du kan også sende oss en mail; se adresse på neste side. Her er det fint om du gir opplysningene vi etterspør på skjemaet.
• Meld deg på innen søndag 19. mai.

Hva koster det å være med i klubben?
• Det koster 200,- for 4 klubbkvelder, -inkluderer bok og materiell.
• Vi ønsker at alle skal kunne være med på klubben, uavhengig av økonomi. Befinner du deg i en situasjon hvor vanskelig økonomi hindrer deg i å melde ditt barn på? Ta kontakt, så finner vi en løsning på det!
• Det er anledning til å betale med kort på klubbdagene, eller du kan betale med Vipps. Ønsker du heller å betale senere kan det bli sendt ut faktura i løpet av klubbtiden.

Klubbdagene er:
Onsdag 22. mai kl. 17.00 – 18.15
Onsdag 29. mai kl. 17.00 – 18.15
Onsdag 5. juni kl. 17.00 – 18.15
Onsdag 12. juni kl. 17.00 – 18.15

+ Søndag 16. juni kl. 11.00; SuperSøndag; gudstjeneste for alle SAMMEN.
6 års klubben deltar og får boka si. Etter gudstjenesten er det kirkekaffe.

Meld deg på!
Adresse: Hånes kirke, Øvre Brattbakken 5, 4635 Kristiansand
Meld på via mail til: linn.morland@kristiansand.kommune.no
Eller send sms til: 90829315

Ved påmelding til 6-årsklubb , husk: Navn, adresse, epost og mob.nr til foresatte, evt. allergi, hvorvidt bilde av barnet kan brukes i menighetsblad og nettside.

VI GLEDER OSS TIL Å TREFFE DERE I KIRKA