Fest for dåpsforeldre

Onsdag 16. januar inviterer Hånes menighet alle som har hatt dåp i 2018 til en hyggelig dåpsfest. Helt gratis! Invitasjonen gjelder både dere som har døpt i Hånes kirke og dere som bor på Hånes, men som har døpt i en annen norske kirke menighet.
Ved denne festen ønsker vi å løfte dere frem og heie på det valget dere gjorde da dere bar deres barn til dåpen. Samtidig ønsker vi å skape en arena hvor dere kan møte andre som er i samme livssituasjon, og som bor på Hånes.

Festen er fra 20.00 til 22.00 og inneholder følgende:
• «Tidsriktig» kveldsmat og stettglass.
• Kjønnsnøytral ammetåke QUIZ.
• Et inspirerende intervju og påfølgende samtale.
• Kake, kaffe eller te.
• Relevant informasjon om menighetens trosopplæringsarbeid.

Dette er en kveld bare for dere! Livssituasjonen tatt i betraktning må kanskje noen ordne barnevakt. Vi kan eventuelt videreformidle kontakt informasjon til ungdommer som vi kjenner og som er erfarne barnevakter. De yngste barna er hjertelig velkommen i hardbaggen. Håper vi sees.

Hjertelig velkommen!

Arrangementet er gratis, men krever påmelding.

Påmelding skjer til petter.tanggaard.lomeland@kristiansand.kommune.no, eller ved å ringe eller sende sms til Petter på tlf: 97595285. Påmeldingen har startet. Fristen er torsdag 10. januar.