Lys Våken – overnatting i kirka

Til deg som går på 6. eller 7. trinn;

VELKOMMEN TIL LYS VÅKEN I HÅNES KIRKE!

Her kan du se litt av hvordan det kan være på Lys våken – i en av de mange kirkene her i Norge;

Nå nærmer helga seg og vi vil gjerne bli kjent med deg! Her er litt av programmet;

På lørdag møter du opp i kirka kl. 17.00. Hele kvelden vil vi være aktive, bli kjent, leke, synge, lytte, lage, spise, oppdage, lære, – ja; masse forskjellig. Det er gøy om du husker å invitere venner og familie til gudstjenesten, det er viktig og fint med mange mennesker sammen i kirkerommet! Husk altså; søndag kl. 11.00: GUDSTJENESTE!

”Lys Våken” er temaet for helga vår.  Det betyr ikke at vi skal døgne 🙂 Etter en kveld med masse aktiviteter, fart og moro blir det godt å sove – i et helt spesielt rom; nemlig kirkerommet.

Pakkeliste; Sovepose/dyne + evt. pute, liggeunderlag, klesskift, innesko, uteklær + støvler (det er vått i skogen), lommelykt (helst hodelykt – vi skal ut i skauen en tur), toalettsaker, vannflaske. Det du ellers trenger for å ha det greit. Vi vil at du lar spillmaskiner, nettbrett og pc ’er bli igjen hjemme.

NB! Betaling skjer på lørdagen når du kommer til kirka – du kan betale (kr.200,-) med kort eller kontant. Du kan også betale med Vipps; velg betal, søk opp Hånes kirke, Lys våken.

Husk å melde deg på til: linn.morland@kristiansand.kommune.no eller send en sms til 90829315

Lys våken begynner lørdag 1. desember kl. 17.00 – ta med masse godt humør!

Vi gleder oss til å møte deg!

Linn, Petter, Ragni, Kristian, Tone, Anne og en herlig bunt ungdomsledere