Velkommen til Hånes menighet - Den norske kirke

SAMMEN på SuperOnsdag!

Tenk så fint å dele et måltid med andre? Tenk så fint å være velkommen til bords med både store og små? Vi er glade for å åpne dører, dekke bord, tenne lys – for deg. Kanskje kommer du alene eller har med deg en hel flokk? Uansett er du hjertelig velkommen på SuperOnsdag! Høstens datoer er: 12. og 26. september, 10. og 24. oktober og 7. november. Middagen serveres fra klokka 16.00 til 17.30. Kl 17.00 har vi SuperSamling – en samling for hele familien. Vi har vekt på undring over Guds skaperverk, glede og takknemlighet i høstens SuperSamlinger. Rett i etterkant av SuperSamlinga har vi småBARNAS (småbarnssang) for barn under skolealder og BARNAS for skolebarna. Blir SuperGØY!! 

Praktiske opplysninger:

Priser: 100,- per voksen og 40,- per barn. Maks 250,- per familie

Betaling: Vipps, kontant eller kort.

Trenger du skyss? Ta kontakt med menighetskontoret; 38196910

Alle aktivitetene er ferdige klokka 18.00