6-årsklubb i kirka -kom og bli med!

Velkommen til klubb for alle de barn som skal begynne på skolen til høsten.

Klubben går over fire torsdager i mai og juni og avsluttes med gudstjeneste med bokutdeling.

Vi skal bli kjent med Jesus og hvordan vi kan snakke med han. Vi skal lage vår egen perlebønnekrukke som blir med hjem til slutt.

Vi skal også noen turer på det hemmelige rommet i kirka og bli lest for… dessuten blir det deilige boller – hver gang!

Klubbdager:

Torsdag 24/5 , torsdag 31/5, torsdag 7/6 og torsdag 14/6. Alle samlingene varer fra klokka 17.00 – 18.15.

Søndag  17. juni klokka 11.00 er det SuperSøndag; gudstjeneste for ALLE SAMMEN. Her bidrar klubben med noe de har forberedt og får dessuten utdelt boka vi har lest på klubben.

Påmelding til Linn Mørland per epost til: linn.morland@kristiansand.kommune.no eller per sms: 90829315. Husk å oppgi barnets navn, adresse, mailadresse til foresatte, mobilnr, evt allergier og tillatelse til å bruke evt foto av barnet. Påmelding innen tirsdag 22. mai.