Skogsretreat 2. juni

Lyst til å koble av noen timer? Skru av telefonen, senke skuldrene, droppe alle ordene, og finne skogens ro, sammen med andre og med Gud? Da er Skogsretreat noe for deg!

Retreat handler om å trekke seg litt tilbake og søke stillheten sammen med og hos Gud. Samtidig gir en retreat deg hjelp og gode rammer for å gjøre nettopp det. Denne retreaten vil være preget av stillhet, og det vil til fastsatte tider være enkle tidebønner og noen enkle tekstrefleksjoner med utgangspunkt i bibeltekster. Det vil også være ulike ressurser tilgjengelig. Men det viktigste av alt er din tid, dine tanker og dine bønner, i Guds nærvær.
Mer inspirasjon og informasjon om retreat postet på eventen fra mot 2. juni.

Program (sånn ca):
Avgang 10.30 // tidebønn ca.11.30 // stillhet // Lunsj 12.30 // tidebønn 12.50 // stillhet // tidebønn m/ nattverd 13.30 // Skravling og hygge rundt bålet 13.50 // retur 14.15.

Anbefalt pakkeliste:
Niste, kald og varm drikke, sitteunderlag, litt varmere klær enn du tror, Bibel, penn og papir (notatbok).

Vi henger opp noen hengekøyer og rigger til for noen fine timer. Har du en tur-hengekøye er det lov å ta med. Det skal være godt å være på skogsretreat!

PS: det er ca 50 minutter gange både til og fra i ulendt terreng.

For å melde deg på: Klikk deg inn på linken under og klikk på «Going», eller kontakt Petter på enten 97595285 eller petter.tanggaard.lomeland@kristiansand.kommune.no

www.facebook.com/events/1995150857403466/