Grønn Gerilja

Synes du vi tar for dårlig vare på miljøet og naturen vår? Bli med i Grønn Gerilja!

Grønn Gerilja er dette semesteret navnet på klubben i kjelleren under SuperOnsdag. Grønn Gerilja er for alle barn i skolealder. Samtidig har vi dette semesteret spesielt invitert barna i 3.trinn.

Dette er et gratis dropp-in tilbud, samtidig venter det et Grønn Gerilja bevis til alle som delta på minst 4 samlinger.

Alle samlinger vil inneholde velkommen og opprop, en team lek, et til to oppdrag, «dagens snack», oppsumering og avslutning. Til noen av samlingene vil vi også ha gjester som kommer for å lære oss kule ting. Før vi går ned i kjelleren, starter vi alltid med å delta på SuperSamlingen oppe i kirkerommet kl.17.00.

Oppsumert:

• Alle skolebarn er herved invitert til Grønn Gerilja i Hånes kirke.
  • Følgende onsdager i oddetalsuker: 17/1, 31/1, 14/2, 28/2, 14/3, 11/4, 25/4
  • 17.00 – 18.30
  • Vi skal snekre, koke, lage, så og plante m.m.
  • Du for til å med lære hvordan du lager frøbomber!

Alle barna blir spurt om navn på en foreldre/foresatt og vedkommendes telefon nummer. Dette for å kunne kontakte ved behov, og for å sende ut info ang Grønn Gerilja.

Har du som voksen lyst til å være med som medleder eller en hjelpende hånd, er det velkomment. Eller sitter du inne med kunnskap om natur og miljø som hadde vært gøy for oss å få vite, er du hjertelig velkommen til å si i fra.

For mer info om SuperOnsdag, se: www.haanesmenighet.no/aktiviteter/superonsdag/