LYS VÅKEN overnatting i kirka for 6. og 7. trinn

OVERNATTING 2. -3. DESEMBER 2017

Hvert år samler det seg en haug av store barn fra 6. og 7. trinn i Hånes kirke for å feire kirkas nyttårsaften! (1. søndag i advent er nemlig starten på et nytt kirkeår)

Lys Våken skjer den første helga i advent, fra lørdag til søndag og er en HAPPENING & SLEEPOVER utenom det vanlige! For hvor ofte har du overnattet i et kirkerom? Hvor ofte har du gått opplevelsesløype i stummende mørke sammen med gode venner (og en lommelykt)?

Vi har en haug av aktiviteter, leker, fortellinger, mat, god stemning og viktig læring å tilby! Du kan BÅDE ha det gøy OG lære noe godt om deg selv og om kristen tro. Du kan stole på en ting; du er velkommen – som du er! Vi gleder oss til å være sammen med dere og se nærmere på temaet: LYS VÅKEN (nei, det betyr ikke at vi skal være våkne hele natta, men det finnes flere måter å være lys våkne på – kom, så får du lære mer om det!!)

Hvis du har lyst til å være med – få foreldrene dine til å melde deg på! Frist for påmelding er mandag 27. november.

Send en mail til: linn.morland@kristiansand.kommune.no eller send en sms til 908 29 315

Husk å melde fra om: Navn, adresse, mobil, mailadresse, allergier, tillatelse til bruk av foto i menighetsblad og på nettside, om du trenger spesiell tilrettelegging av noe slag. Alle er hjertelig velkomne til Lys Våken!

Håper vi sees!