ALLE-SAMMEN-TUR

Det er fortsatt plasser igjen! Gikk fristen deg hus forbi er det fortsatt mulig å melde seg  på.

Bli med på menighetstur lørdag 16.- søndag 17.september 2017!

Omkring 1,5 timers kjøretur fra Hånes ligger Farsund feriepark i idylliske omgivelser innerst i Bjørnevågbukta. Stedet er særdeles sjarmerende og er plassert midt i naturen og rett ved sjøen.

Farsund feriepark er et hotell som består av høystandard feriehus med 3 eller 4 soverom. Her kommer du til ferdig oppredde senger og koselige rom. Alle soverommene har egne bad. Utvask trenger du ikke tenke på. Flere familier kan bo i samme hus med hver sine soverom og bad, i tillegg er det felles kjøkken og stue. All mat blir servert i et eget hus slik at vi er ALLE SAMMEN samlet til måltidene. I felleshuset har vi også aktiviteter og møter. Steder er tilrettelagt for bevegelseshemmede.

Dette er en tur for ALLE i menigheten, både gamle og unge, familier og single, de som har vært med lenge og de som nye i menigheten. Planen er å ha noen deilige dager sammen og bli bedre kjent.

Bli med du også, da vel!

Rombeskrivelse

Priser overnatting Kommentarer
2 x hotellrom for én stor familie

1300 kr for 2 rom Fastpris for familie med barn som ønsker to soverom.
Hotellrom med 1 person

600 kr Ett barn under 4 år gratis i medbrakt reiseseng/madrass.
Hotellrom med 2 personer

450 kr pr pers Ett barn under 4 år gratis i medbrakt reiseseng/madrass.
Hotellrom med 3 personer

350 kr pr pers Ett barn under 4 år gratis i medbrakt reiseseng/madrass.
Lunsj og middag lørdag + frokost og lunsj søndag Priser mat hele oppholdet Kommentar
Barn 0-4 år Gratis
Barn 5-12 år 150 kr pr pers
Fra 13 år og oppover 400 kr pr pers
Dagstur søndag med lunsj 150 kr pr pers
FOR ANDRE ØNSKER ELLER SPØRSMÅL I FORHOLD TIL ROMTYPER,

TA KONTAKT MED TONE SCHALLA (9929 8133).

HVIS ANSTRENGT ØKONOMI HINDRER DEG FRA Å KUNNE MELDE DEG PÅ TUREN, TA KONTAKT MED TONE SCHALLA (9929 8133); DET FINNES EN LØSNING PÅ DETTE.

Foreløpig skisse til program:

Oppmøte Hånes kirke kl.09.30

Avreise

Felles stopp underveis

Ankomst Farsund Feriepark

Innkvartering på rom

Lunsj

Middag

Søndag

Frokost

Program med blant annet aktivitet, lunsj og gudstjeneste

Avreise kl.16.00

Detaljert program kommer når det nærmer seg tur. Men vi tør allerede love at dette skal bli en spennende helg med et solid opplegg både for de yngste og de eldste og de midt i mellom!

Hvordan melder jeg meg på?

• Bindende påmelding skjer ved å fylle ut skjemaet og levere det i postkassen i våpenhuset eller sende en mail med samme info til tone.schalla@kristiansand.kommune.no innen 23.juni.
  • I tillegg må man betale et depositum på kr 500 innen 23.juni. Dette vil trekkes fra den endelige summen som skal betales for turen. Betal til kontonr 3000.07.70147.
  • Når påmeldingen og depositumet er registrert vil du få en mail med resten av summen som vi ber om at betales innen 4.august.
  • Det er selvsagt også mulig å betale hele summen med en gang.

Ved spørsmål

Kontakt daglig leder Tone Schalla (mob 9929 8133) eller tone.schalla@kristiansand.kommune.no

Med forbehold om endringer.