6-årsklubb for deg som skal begynne på skolen til høsten!

Hei! Har du lyst til å være med på en klubb for skoleKLARE unger? Vi har en spennende klubb for deg! En gøyal klubb hvor vi gjør mange slags ting. Blant annet er vi litt lekne og nysgjerrige, samtidig som vi skal lære om Jesus og hvordan vi kan be? Vi skal lage vår egen bønneperlekrukke og ha lystenning i kirkerommet. Også har vi et hemmelig rom – kun for 6 åringene i kirken! Kom og bli med, da vel!!

Klubben er 4 tirsdager i mai/juni og avsluttes med en SuperSøndag, hvor klubben er med og viser noe av det vi har jobbet med!

Husk å melde deg på! Det kan du gjøre på tre ulike måter: sende med posten, sende en mail, sende en sms. Husk å få med viktig informasjon på påmeldingen!

Navn, adresse, mobilnr til foresatte, mailadresse til foresatte, evt. allergi og om vi får lov til å bruke bilder som blir tatt på klubben?

Hånes kirke, Øvre Brattbakken 5, 4635 Kristiansand

linn.morland@kristiansand.kommune.no