KIRKESKYSS // BESØKSTJENESTE

Kirkeskyss

Hånes menighet ønsker å starte med Kirkeskyss.
Vi håper å samle et knippe hyggelige og pålitelige sjåfører med gyldig sertifikat, som kan stå klare til å hente de som skulle trenge en hjelpende hånd for å komme seg på Gudstjeneste.
Dersom du besitter både bil og gyldig sertifikat,  lenge har hatt en drøm om å kjøre gratis taxi, eller bare tenker at «her vil jeg bidra»,  vil vi gjerne komme i kontakt med deg. Velkommen til å ringe Petter på 97595285, eller sende en epost til petter.tanggaard.lomeland@kristiansand.kommune.no

Besøkstjeneste

Hånes menighet jobber med å få på beina en organisert besøkstjeneste. En besøkstjeneste trenger besøksvenner. Det å være besøksvenn kan innebære ulike ting. F.eks. kan det innebære og ta en kaffe, og slå av en prat. Det kan innebære og hjelpe til med litt handling. Eller det kan innebære og ta en spasertur ute i Guds frie natur. Alt ettersom hvilket behov den enkelte med ønske om besøk melder inn.
Alle besøksvenner vil inviteres til et lite kurs eller samling årlig, for oppfølging og inspirasjon.
Vil DU være BESØKSVENN? Da er det bare å ta kontakt med Petter Tanggaard Lomeland på 97595285 eller petter.tanggaard.lomeland@kristiansand.kommune.no.