G17 – om flyktninger

Velkommen til en enklere gudstjeneste i Hånes kirke på søndag. Vi begynner kl 17. Dagens gjest er Sina Saltbones fra hjelpeorganisasjonen Brave Heart. Hun samtaler med Olav prest om temaet: «Hvorfor skal vi bry os om flyktninger?» Band og lovsangsteam. Velkommen!

Sina Saltbones er en 44år gammel sykepleier og tobarnsmor fra Kristiansand som i 2011 grunnla den kristne hjelpeorganisasjonen Refugee Alliance for å hjelpe flyktninger og andre folk i nød, spesielt de som har opplevd krig, traumer og annen lidelse. For dette ble hun i 2015 kåret til årets modigste kvinne av magasinet Tara. Organisasjonen har som mål å bringe ekstrem godhet til de som har opplevd ekstrem ondskap. Siden har de skiftet navn til Brave Heart. Organisasjonen har nå 54 ansatte i Norge, Irak, Zambia og Uganda, og engasjerer en rekke frivillige fagfolk og alt arbeidet holdes oppe av gaver fra folk som bryr seg om andre.

Kom og hør Sina fortelle om sitt kall og om de flyktningene hun har møtt.