Tårnagenthelg

Bli med på Tårnagenthelg!

Vi har sjekket at det er godt med edderkoppspinn i labyrintløypa, vi har øvd på å etterforske og pusset forstørrelsesglasset og de sorte solbrillene. Nå gleder vi oss stort over å kunne invitere deg til Tårnagenthelg i Hånes kirke lørdag 11. og søndag 12. februar!
Hånes menighet inviterer denne helgen tredje- og fjerdeklassinger på Hånes til å være tårnagenter i kirken. Her kan du utforske kirken, Bibelen og være med på mye gøy. Agentene vil i løpet av disse dagene løse oppdrag og mysterier, og på søndagen vil alle som kommer til kirken få vite litt om hva agentene har funnet ut.
Alle agentene bor hjemme, men vil være sammen både lørdag og søndag. Agenthelga begynner i Hånes kirke lørdag 11. februar kl. 13.00. Vi holder på til kl. 18.00. Søndag treffes vi igjen kl. 09:30 og holder på til kirkekaffen er ferdig ca. kl. 13.00. Foreldre, søsken, naboer, faddere og venner inviteres til gudstjenesten som selvfølgelig er en Tårnagentgudstjeneste. Det er fjerde året vi inviterer til Tårnagenthelg her i Hånes kirke. Vi satser på super helg, med mange barn- eller rettere sagt agenter.

Englevakter

Til dere som har en villig tårnagent i hus. Vi setter stor pris på englevakterJ En englevakt er en som er med noen timer i løpet av helgen, hjelper til med maten, går sammen med agentene på symboljakt m.m. Besteforeldre er spesielt inviterte til å være med som englevakt; eller en god nabo/venn/fadder ol. Det er gøy når vi er mange!

Hvis du har lyst til å bake en agentkake – så er vi veldig glad for det!

Påmelding/Pris

Påmelding for agenter og englevakter skjer innen mandag 6. februar.

Send påmelding til:  petter.tanggaard.lomeland@kristiansand.kommune.no
Eller send en sms til 97595285, husk å få med alle opplysningene på påmeldingen.
Prisen for helga er 250,- dette dekker mat og materiell + boka agentene får utdelt på søndagen. Dersom vanskelig økonomi forhindrer deg i å melde på barnet ditt, tar du kontakt med oss, så finner vi en løsning.