Babysang

Torsdag 2. februar er det klart for nytt semester med babysang og lunsj. Du som har baby er hjertelig velkommen til en liten sangstund med sanger og regler, dansing og bevegelse. Noe er velkjent for mange, mens noe er nytt. Din stemme er det fineste i verden for ditt barn! Det spiller ingen rolle om det er lenge siden du sang sist – her har vi fokus på samspill mellom barnet og den voksne.

Etter babysangstunden byr vi på lunsj. Dette er kanskje babysangens høydepunkt,- et uhøytidelig og koselig måltid sammen med en herlig bunt foreldre og babyer! Vi gjør vårt beste for å passe barna mens dere spiser i fred og ro, så lenge vi har stor nok bemanning.

Vi lover god stemning. Babysang er et godt sted å bli kjent med andre som også er hjemmeværende med barn.

Vær velkommen kl. 10.30 de aller fleste torsdager i vår. Vi følger skolens ferier (vinterferie i uke 8 , påskeferie i uke 15) men minner om at vårens babysangsemester går fra februar og ut mai måned (siste babysang i vårsemesteret er torsdag 18. mai).

PS: Vær gjerne en babysang-ambassadør; Spre informasjon om tilbudet til alle de det kan være aktuelt for! Vi har plass til flere.