Lys Våken – adventsnatt i kirka!

DNK_lysvaken_logo_RGB_LiggendeHelgen 26.– 27. november ønsker vi barn på 6. og 7. trinn velkommen til et annerledes og spennende døgn i Hånes kirke.

Vi ønsker at alle 11 og 12 åringene skal få være med å feire kirkens nyttår, natt til 1. søndag i advent. Denne feiringen kalles LysVåken. Arrangementet foregår i hele Norge og er en del av trosopplæringen i Den norske kirke.

Vi samles lørdag 26. november klokka 17.00 i Hånes kirke. Der vil vi ha et variert program med leker, aktiviteter ute og inne, forberedelse av gudstjeneste, måltider og sosialt samvær. Når kvelden kommer sover vi over i kirken.

Søndag spiser vi frokost sammen, før vi gjør de siste forberedelsene til gudstjenesten. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe. Familie, besteforeldre, faddere, naboer og venner er selvsagt inviterte til denne gudstjenesten

LysVåken handler om å være lys våkne for det som skjer rundt oss. Vi skal være lys våkne for hverandre, for Gud og for oss selv.

Lys Våken natt i kirka

NB: Hvis deres barn har behov for oppfølging eller tilrettelegging som vi trenger å vite noe om, gi oss beskjed om dette. Så kan vi sammen legge til rette for at LysVåken blir en flott opplevelse.

Påmelding via epost til: linn.morland@kristiansand.kommune.no    eller sms til 90829315

Husk å få med opplysninger som navn, adresse, alder, mobilnr, mailadresse og eventuelle allergier mm.

Pris for Lys Våken er 200,- per barn. Hvis vanskelig økonomi hindrer deltakelse vil menigheten dekke deler eller hele beløpet. Ta kontakt i så tilfelle.

Ta kontakt dersom ditt barn trenger spesiell oppfølging eller tilrettelegging.

Mer praktisk informasjon vil komme på mail når arrangementet nærmer seg.

Håper vi sees!!