Julemessekomiteen ønsker ditt bidrag!

Vi har allerede hatt avspark for menighetens store fellesinnsats – JULEMESSA 2016.

TUSEN takk til alle dere som allerede bidrar til dette flotte arrangementet!

Julemesse-komitéen vil benytte anledningen til å utfordre alle i menigheten til å være på jakt etter noen «kupp» i sommer som kan brukes som gevinster i november. Kanskje ramler du over noe på Handelens Dag? Vi trenger gevinster i flere prisklasser, så her er gode muligheter til å velge det som passer best for deg:

1. Hovedgevinster til loddboka (ca verdi kr 300 og oppover)                      Hovedbilde som jpeg
  2. Gevinster til åresalget (ca verdi kr 100 og oppover)
  3. Rimelige gevinster rettet mot barn til lynlotteriet (ca verdi kr 30 og oppover)

Ta kontakt med en av oss i komitéen hvis du har spørsmål rundt gevinster: Sigrunn Mjøs Blakseth, Solveig Schou eller Kristin Wallem Timenes