Velkommen til Hånes menighet - Den norske kirke

Foreldrekveld

VELKOMMEN TIL FORELDREKVELD

for konfirmant- og ungdomsforeldre ved Janne Mesel.

janne mesel   Hånes kirke, torsdag 14. april kl. 19.30

  «Hvordan kommunisere med ungdom? Hvordan snakke med ungdom og ikke bare til?»

 Janne har blant annet spesialisert seg innen coaching gjennom relasjons- og organisasjonscoaching. Hun driver med leder- og organisasjonsutvikling,   konflikthåndtering i virksomheter og driver team og ledergrupper. Hun er selv mamma til fire og reflekterer denne kvelden om hvordan vi på best mulig måte kan kommunisere på hjemmebane med våre store barn.

Dette er et tilbud til alle foreldre til store barn/ungdom. Kommunikasjonen innad i en familie endres gjerne når barna våre går inn i ungdomstiden. Vi ønsker å tilby en kveld som skal inspirere og gi pågangsmot og kanskje et fornyet blikk på mulighetene denne nye fasen gir oss som foreldre. Kvelden er åpen for alle. Hjertelig velkommen!