NY FACEBOOKGRUPPE!

Bli medlem av vår nyetablerte  facebookgruppe «Jeg vil bli med! #Hånes menighet» !

Gruppa er for deg i Hånes menighet som gjerne kunne tenke seg å bidra inn i menighetens liv og røre, men som ikke kan eller vil binde seg opp til for mange faste oppgaver.
På veggen til denne facebook gruppen kan det komme spørsmål  som f.eks.:
  • Er det noen som har anledning til å være kirkevert førstkommende søndag?
  • Det trengs boller til 7 års klubben som starter om to uker. Er det noen som kunne tenke seg å bake noen boller til barna?
  • Førstkommende SuperOnsdag skal vi snekre sammen med barna. Noen som har lyst til å ta med hammeren å hjelpe oss?
  • Noen som kan hjelpe med servering av middagen på førstkommende SuperOnsdag?
Vi vil også av og til legge ut spørsmål om faste oppgaver. Det fine med denne gruppen er at her trenger du ikke svare om ikke svaret er ja!  (…og dersom du synes det blir litt mye er det bare å forlate facebook gruppen).
På forhånd takk!