7 års klubben

Hva er 7 års klubben?

• Et trosopplæringstiltak i Hånes kirke, lagt til SFO-tiden på 4 tirsdager i januar/februar. Oppstart er allerede tirsdag 12. januar, så vær obs på påmeldingsfristen 8.januar!
  • For alle barn som er født i 2009.
  • Et sted hvor du kan bli kjent med en usynlig venn.
  • Består av 4 samlinger i kirka med blant annet lek/formingsaktivitet, samtale, måltid, tema (følger boka «Den usynlige vennen») sang og utfoldelse.
  • Avsluttes med familiegudstjeneste og KARNEVAL i kirka – hvor alle får boka vi har lest på klubbdagene.

Påmelding: Send en mail til petter.tanggaard.lomeland@kristiansand.kommune.no. Da vil du motta en mail med påmeldingsskjema.

Klubbdagene er:

tirsdag 12. januar, tirsdag 19. januar, tirsdag 26. januar og tirsdag 2. februar.

NB! AVSLUTTES SØNDAG 7.februar kl. 11.00 med familiegudstjeneste og karneval. Her er det fint å invitere med familie og venner. 7 års klubben får bok og deltar med noe av det de har gjort på klubben.