LYS VÅKEN i Hånes kirke

Alle som er født i 2003 eller 2004 er velkommen til Lys Våken helg i Hånes kirke!

Har du lyst til å være med på en spennende og litt annerledes adventshelg? 1. søndag i advent er kirkas nyttårsaften; vi vil gjerne feire dette sammen med deg!

Kanskje var du med i fjor? Inviter gjerne med deg en venn! Sett av denne datoen og meld deg på;

lørdag 28. november – søndag 29.november.

Oppmøte er lørdag 28. november kl. 17.00.  Du kan blant annet glede deg til mange ulike aktiviteter, bli kjent med andre, lage gudstjeneste, bli kjent med bibelfortellinger, gå opplevelsesløype i skauen i mørket, spise god mat og  ikke minst overnatte i kirkerommet…

På søndag spiser vi frokost sammen, før vi forbereder oss til gudstjenesten. I gudstjenesten deltar vi med ulike ting. Familie, faddere, naboer, venner ol er hjertelig velkommen til å bli med på SuperSøndag; gudstjeneste med LYS VÅKEN preg kl. 11.00 i Hånes kirke. Etterpå er det tenning av julegrana utenfor kirka og deilige kaker på kirkekaffen.

Snakk med de voksne i huset og meld deg på snarest og senest innen mandag 24. november til;  linn.morland@kristiansand.kommune.no eller send sms til 90829315.

(Husk å angi fullt navn og mobilnr, adresse og mailadresse)

Finn mer informasjon om Lys Våken på vår nettside; www.haanesmenighet.no

Det du trenger å ha med deg, får du vite i et nytt brev!

Vi gleder oss til å se deg!

DNK_lysvaken_logo_RGB_Liggende