Velkommen til Agentklubb i Hånes kirke

Til alle som var med på Tårnagent helga i Hånes kirke, og ellers til alle som går i 4. eller 5. klasse på Hånes.

Hva er Agentklubb?

• Et trosopplæringstiltak i Hånes kirke lagt til 3 onsdager i overgangen oktober november. Oppstart 21. oktober.
  • En klubb hvor du som agent får gøye og lærerike oppdrag. Noen skal løses hjemme og på skolen, og noen skal løses på klubbsamlingene.
  • Inneholder oppdrag, rebuser, lek, forming og kreativitet, musikk og utfoldelse.
  • Fokus på nestekjærlighet, solidaritet, miljø og en mer rettferdig verden.
  • Samlingene er 21. og 28. oktober og 4. november. Kl.12.45 – 14.15.
  • Agentklubben avsluttes med SuperSøndag (familiegudstjeneste) 8. november kl.11.00. Her er det viktig at Agentene er med. Agentklubben setter et tydelig preg på gudstjenesten.

Hvorfor bli med på Agentklubb?

• Lær litt mer om verden rundt deg, og ha det gøy samtidig.
  • Lær litt mer om den kristne tro, og ha det gøy samtidig.
  • Bli bedre kjent med din kirke.
  • Et fint sted å være med venner, og kanskje få noen nye venner.
  • Sett noen GODE SPOR i livene til de rundt deg.
  • Bli med på verdens største samarbeidsprosjekt! (Vet du hva det er?)

Hvordan komme seg til og fra Agentklubb?

• Ta beina fatt og gå fra skolen til kirken. Ta gjerne følge med noen andre som skal.
  • Etterpå går du enten på SFO eller hjem, alt etter hva du har avtalt med dem hjemme.

Hvem er ledere for klubben?

• Trosopplærer og diakon Petter Tanggaard Lomeland er leder for klubben, sammen med frivillige fra menigheten.
  • Vi tar alltid hjertelig imot englevakter, dvs. foreldre som har anledning til å hjelpe til med praktiske ting. Supert om mange englevakter vrimler rundt – vi trenger dere! Vi gleder oss til å høre fra dere som har mulighet og lyst til å være med.

Påmelding:

Bruk gjerne epost: petter.tanggaard.lomeland@kristiansand.kommune.no eller sms til 97595285. Husk å få med alt info som det spørres etter i skjemaet under.

Påmeldingsfrist torsdag 15.oktober

Påmelding til Agentklubb

NAVN:__________________________________________________

ADRESSE:_______________________________________________

EPOST:__________________________________________________

GÅR PÅ SFO:______GÅR IKKE PÅ SFO:_______

HENTER I KIRKA _________ HENTER PÅ SFO_____________

(Viktig for SFO å ha orden på hvor barna som går på SFO på onsdager blir hentet kl. 16.00 de tre aktuelle onsdagene – husk å fylle ut.

Mobil til foresatte:_________________________

Matallergi:_________________________________

JA – JEG VIL VÆRE ENGLEVAKT J:__________________

(være med på samlingene og bidra litt med praktisk hjelp, for eksempel måltid/formingsaktiviteter osv. )

EVENTUELT HVILKE DATOER:________________________________

*Jeg godkjenner at barnet mitt kan avbildes og at bilder kan brukes i menighetsbladet, menighetens nettside, infoskjerm i kirka.

(det vil ikke bli oppgitt navn)

Ja: ____________ Nei: ____________