LIVSMOT I MØRKET

Torsdag 15. oktober, kl. 19.30 i Hånes kirke forteller Jostein H. Sandsmark om tiden etter Bjørkelangen-ulykken – om sinne og gudskamp, fortvilelse og oppmuntringer, klemmer og latter. Han svarer også gjerne på spørsmål.

· Gratis inngang · Musikalsk innslag · Enkel kveldsmat · «kollekt» for kveldsmaten · Salg av boken Pass på liten og på stor ·

I januar 2014 ble Sara (13) og Tiril (11) påkjørt og drept under en tur med ponni og vogn ved Bjørkelangen. I boken Pass på liten og på stor – En historie om å ta vare på hverandre skriver Saras pappa Jostein om sjokket og sorgen som rammet familien – og om smilene og livsmotet som etter hvert kom og berget dem gjennom det dypeste mørket. Torsdag 15. oktober vil han også fortelle om veien til et nytt håp om en medlidende Gud.