Friluftsgruppa for hele familien

Hånes menighet starter opp en friluftsgruppe for hele familien i skogen på Lauvåsen, og din familie er hjertelig velkommen til å bli med ut og leke i skog og mark! Torsdager i partallsuker.

Denne friluftsgruppa er et tiltak med hensikt å bidra til et godt bo og oppvekst miljø på Lauvåsen. Samtidig er det et breddetiltak i menighetens trosopplæring, og er åpent for alle beboere på Hånes og Lauvåsen. Vi fokuserer på naturen som et godt sted for lek, livsutfoldelse og læring, og ønsker å bidra til gode opplevelser ute i Guds frie natur for barn og voksne i fellesskap.

Fantasi og utforskertrang er noen av det som preger barns hverdag. Her inviteres vi voksne til å finne frem barnet i oss selv, og sammen med barna la magiske ting skje. Bli med da vell!

Dette trenger du å ta med/på: Noe å spise fra og med, pluss noe å drikke. Klær etter værforholdene. En banan i hånda om sulten er for stor.

Program for samlingene

16.45      Møtes ved leirplassen hvor det blir en liten samling. (17. september er det oppmøte ved Gneistoppen 35)

17.00      Middagsmat som serveres rett fra bålet.

17.30      Dagens aktivitet og fri lek i området med slengtau og balansestokker m.m.

18.20      Vi samler tråene, og enes om at dette var gøy!

18.30      Takk for i dag

Påmelding: Man melder seg på for et semester av gangen. Det gjør man ved å sende en mail til petter.tanggaard.lomeland@kristiansand.kommune.no eller ved å sende en sms til Petter på tlf: 97595285. Da vil du i løpet av kort tid motta en mail/sms med kontonummer for innbetaling av medlemskontingenten á 350,- pr familie. Kontingenten dekker middag for hele familien på hver samling ut semesteret. Det er også mulig å droppe inn fra gang til gang, men da blir middagen litt dyrere. 150,- pr familie. (Første samling 17.september spanderer menigheten.)

Informasjonsflyten og kommunikasjonen for medlemmer og deltagere skjer på vår facebook side. Klikk deg inn og bli med!