Velkommen til Hånes menighet - Den norske kirke

Snart Tårnagenthelg igjen!

Tårnagent Vi har sjekket at det er godt med edderkoppspinn i labyrintløypa, vi har øvd på å etterforske og pusset forstørrelsesglasset og de sorte solbrillene.

Nå gleder vi oss stort over å kunne invitere deg til Tårnagenthelg i Hånes kirke lørdag og søndag 25. og 26. april! Hånes menighet inviterer denne helgen tredje- og fjerdeklassinger på Hånes til å være tårnagenter i kirken. Her kan du utforske kirken, Bibelen og være med på mye gøy. Vi har en rekke oppdrag som venter på gode agenter. Vi får besøk av en mesterdetektiv og en politimann som vil gi oss gode råd om etterforskning. Agentene vil i løpet av disse dagene løse oppdrag og mysterier, og på søndagen vil alle som kommer til kirken få vite litt om hva agentene har funnet ut. Alle agentene bor hjemme, men vil være sammen både lørdag og søndag.  Kanskje kommer «Mesterdetektiv Pirå» på besøk? Agenthelga begynner i Hånes kirke lørdag 25. april kl. 13.00. Vi holder på til kl. 18.00. Søndag treffes vi igjen kl. 09:30 og holder på til kirkekaffen er ferdig ca. kl. 13.00. Foreldre, søsken, naboer, faddere og venner inviteres til gudstjenesten som selvfølgelig er en tårnagentgudstjeneste. Finn frem agenteffektene og vær beredt! Effektene kan være; frakk, solbriller, hatt, bart, forstørrelsesglass og liknende 🙂

IMG_0796

Påmelding til: linn.morland@Kristiansand.kommune.no eller sms til 90829315