Tro i hjemmet – en temakveld med Viggo Klausen

Hverdagen er travel. Mange føler at timeplanen er temmelig fullpakket. Likevel er det mange foreldre som er opptatt av at barna våre skal bli kjent med Gud. Hvor passer det inn på timeplanen? Og er JEG den rette til å lære barnet mitt om Gud?

Viggo-Klausen-firkant

Torsdag 19. mars kl. 19.00  inviteres du til en ressurskveld i Hånes kirke. Gjest denne kvelden er Viggo Klausen. Han jobber i Misjonsforbundet UNG som barne- og familiepastor og har holdt en rekke seminarer og kurs om dette temaet. Han er engasjert i at foreldre skal se seg selv som viktige trosformidlere overfor barna sine og ivareta og/eller utvikle et bevisst forhold til troslivet på hjemmebane.

Denne kvelden er åpen for alle som ønsker det, både foreldre, besteforeldre, faddere, tanter/onkler ol.

HJERTELIG VELKOMMEN!