Velkommen til 7 års klubb!

Det er tid for 7 års klubben igjen! Dette er et tilbud til alle på 1. trinn som ønsker å være med på klubb! Dette tilbudet finner sted etter skoletid fire tirsdager i januar/februar og har brakavslutning i gudstjeneste med karneval 15. februar.

På 7 års klubben gjør vi mye forskjellig. Vi lærer om en usynlig venn, Jesus, vi leker, lager, synger, spiser bolle, og snakker litt sammen om store og små ting. Bli med på en klubb som både er gøy og lærerik!

Vi kommer til å ha fire klubbdager, tirsdag ettermiddager. Da henter vi de barna som er på SFO og tar imot de som kommer rett til kirka. Vi starter  kl. 14.15 (Henter på SFO kl. 14) og er ferdige ca. kl. 15.45 (Leveres på SFO til kl. 16.00)

Klubbdagene er:

20. januar

27. januar

3. februar og

10. februar +

Søndag 15. februar (fastelavnssøndag) er det bokutdeling til klubben i gudstjenesten kl. 11.00 og karneval på kirkekaffen rett etter gudstjenesten. Mye moro i vente her!

Hvem kan delta? Alle som er født i 2008 og som har lyst kan få bli med.  Alt som trengs er en påmelding. Det kan du gjøre ved å sende en mail til: linn.morland@kristiansand.kommune.no eller å sende en sms til 908 29 315. Husk å skrive navnet ditt, evt. allergier, om du går på SFO på tirsdager, om du skal hentes på SFO eller i kirka, mamma/pappa sitt mobilnr og mailadresse, evt andre ting vi trenger å vite om.